Situație extrem de gravă ce ține de depozitarea la groapă a gunoiului ridicat din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti

Versiune simplificata si adaptata pentru persoanele de dezabilitati. Vezi aici site-ul complet.

<< Inapoi la meniul principal

<< Inapoi la stiri

Situație extrem de gravă ce ține de depozitarea la groapă a gunoiului ridicat din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că groapa de gunoi Glina a fost închisă, luni, 18 februarie, fără un anunț prealabil.  

„Situația este extrem de gravă, în ceea ce privește depozitarea gunoiului ridicat de Direcția Generală de Salubritate Sector 3. Ca să nu preîntâmpinăm blocaje, am încercat să găsim urgent soluții.

Concret, am făcut demersuri pentru a putea încheia rapid, în mod corect și adecvat, un contract de tratare și depozitare a deșeurilor ridicate din Sectorul 3, cu Eco Sud.

Din păcate, condițiile solicitate de către Eco Sud, administratorul unui depozit ecologic pentru deșeuri situat în localitatea Vidra, prezintă o serie de clauze abuzive, în sensul în care, este imposibil să se poată vreodată respecta aceste impuneri, de către vreun operator de salubritate.

Public aceste detalii, pe de o parte, pentru informarea completă și corectă cetățenilor Sectorului 3, care trebuie să fie la curent cu fiecare subiect. Pe de altă parte, pentru a face un apel către reprezentanții  Eco Sud să încercăm, la masa discuțiilor, găsirea unei soluții optime, corecte și eficiente pentru ambele părți”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

 

 

Serviciul Presă

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

<< Inapoi la meniul principal

<< Inapoi la stiri

© 2015 Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3