• .
  • .
  • .

Primarul Robert Sorin Negoita a deschis noul an scolar in Sectorul 3

Primarul Robert Sorin Negoiță a participat astăzi, 17 septembrie, la deschiderea anului școlar la două dintre școlile din sectorul 3, Școala generală nr. 195 și Liceul Teoretic „Dante Aligheri”.

În fața sutelor de copii, părinți și cadre didactice care au participat la festivitatea organizată la Școala generală nr. 195, primarul Robert Sorin Negoiță și-a luat angajamentul că va continua să investească în unitățile de învățământ din sectorul 3. „Avem o mare responsabilitate față de acești copii. Suntem obligați să le asigurăm condiții pentru a le garanta un viitor mai bun”, a declarat Robert Sorin Negoiță.

La festivitățile prilejuite de deschiderea noului an școlar primarul, Robert Sorin Negoiță a inaugurat și extinderea Liceului Teoretic „Dante Alighieri”. Noua construcție cuprinde săli de curs pentru elevii claselor I-IV, bazin de înot acoperit, spații de after school, sală de sport etc.

„Acești copii simpatici sunt principalul motiv care ne face să mergem mai departe. Haideți să avem rezultate bune la învățătură și să facem din învățământul românesc o piesă de rezistență a acestui popor”, a declarat primarul Robert Sorin Negoiță.

La ceremonia de deschidere a anului școlar 2012-2013 de la Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, primarul Robert Sorin Negoiță a fost însoțit de inspectorul genereal școlar al municipiului București, Constantin Trăistaru.

„Mă bucur nespus că ne-am prezentat în fața dumneavoastră aici cu lucrurile bine puse la punct. Mulțumim pentru sprijinul oferit de autoritățile locale, îndeosebi de Primăria Sectorului 3, pentru investițiile realizate. Am certitudinea că nu vor fi ultimele”, a declarat Constantin Trăistaru.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro