Proiectul de modernizare a Halei Laminor - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Proiectul de modernizare a Halei Laminor

Primaria Sectorului 3 a preluat in anul 2014 Hala Laminor, cu o suprafata de 68.000 de metri patrati, ale carei inceputuri sunt legate de anul 1936, odata cu infiintarea Uzinelor Malaxa, transformate in anii comunismului in Intreprinderea 23 August. Dupa anul 1990 obiectivul a fost cunoscut drept Uzinele Faur si considerat pe buna dreptate, astazi, un reper istoric al arhitecturii industriale de pe teritoriul Sectorului 3.

Prin preluarea acestui obiectiv Primaria Sectorului 3 si-a propus sa dezvolte un proiect benefic pentru comunitatea locala si sa revitalizeze o zona strategica a Sectorului 3.

Primaria Sectorului 3 va amenaja Hala Laminor asa incat aceasta sa devina un punct de reper pentru activitatile culturale din Sectorul 3. Aici va functiona o sala cu o capacitate de 2.000 de locuri, trei sali pentru spectacole de teatru, cu cate 500 de locuri fiecare, si alte cinci sali atelier pentru spectacole si evenimente. De asemenea, hala va gazdui cel mai mare centru acvatic de facilitatile caruia elevii din Sectorul 3 vor beneficia gratuit.

In urma numeroaselor solicitari catre Ministerul Culturii, Primaria Sectorului 3 a primt avizul Comisiei Culturii pentru punerea in siguranta a cladirii monument Hala Laminor, pasii urmatori fiind definitivarea proiectului de consolidare si demararea lucrarilor.

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti