„Ana, mon amour”, filmul zilei de miercuri - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

„Ana, mon amour”, filmul zilei de miercuri

Bucureștenii se pot relaxa miercuri, 6 septembrie, de la ora 20.30, pe Insula Artelor din Parcul Titan, la proiecția filmului românesc „Ana, mon amour”.
„Ana, mon amour” este o incursiune într-o poveste de dragoste, ce surprinde cele mai tensionate și delicate momente din evoluția unui cuplu. Toma și Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid și încep o relație de iubire ce devine în scurt timp o luptă împotriva tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma își asumă rolul de protector necondiționat. Deși pare să dețină controlul asupra relației, ani mai târziu el se trezește gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înțelege, forțându-se până la limită în încercarea de a o salva.
Filmul este semnat de Călin Peter Netzer și a fost premiat anul acesta la Berlinale cu „Ursul de argint” pentru realizări artistice și tehnice deosebite (montaj). Rolurile principale sunt interpretate de Mircea Postelnicu și Diana Cavallioti, alături de care cinefilii îi vor putea recunoaște în film pe Adrian Titieni, Vlad Ivanov, Carmen Tănase, Vasile Muraru, Tania Popa și Igor Caras Romanov.
Accesul publicului la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuit.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti