„Asfalt Tango”, filmul de joi, la „Cinema în aer liber” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

„Asfalt Tango”, filmul de joi, la „Cinema în aer liber”

Primăria Sectorului 3 continuă seria proiecțiior de filme românești, mâine, 13 septembrie, de la ora 20.30, pe Insula Artelor din Parcul Titan, cu „Asfalt Tango”.
În vremurile tulburi ale anilor ’90, când definitorii pentru România erau grevele spontane, schimbul de valută la fiecare colț de stradă si visul fiecăruia de a deveni patron, unsprezece fete care mai de care mai frumoase pornesc într-o călătorie cu autocarul, spre mirajul vieții de artist la Paris. Sunt însoțite de un impresar local dubios (Florin Călinescu), un șofer fără scrupule (Constantin Cotimanis) și o franțuzoaică ce privește cinic viața, prin perspectiva lumii dure a show-biz-ului (Charlotte Rampling). Neprevăzutul apare în persoana soțului uneia dintre fete (Mircea Diaconu), care nu poate accepta ideea că a fost părăsit și pornește într-o cursă de urmărire, condimentată cu furturi de mașini, atacuri armate și răpiri.
Rezultatul este un „road movie” care, dată fiind starea dezastruoasă a șoselelor din România, nu poate fi decât o comedie.
„Asfalt Tango” se alătură filmelor românești clasice sau recent premiate la mari festivaluri internaționale, proiectate în cadrul celei de-a VI-a ediții a evenimentului „Cinema în aer liber”, organizată de Primăria Sectorului 3.


Serviciul Presă
021.0318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti