„Fără iubire”, filmul proiectat vineri, 14 septembrie - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

„Fără iubire”, filmul proiectat vineri, 14 septembrie

Primăria Sectorului 3 aduce mâine, 14 septembrie, la ora 20.30, pe Insula Artelor din Parcul Titan, proiecția filmului „Fără iubire”.
Apreciată în 2017de juriu la Cannes, pelicula a fost nominalizată anul acesta la Oscar și Globul de aur pentru „Cel mai bun film străin”.
Regizorul Andrey Zvyagintsev expune tranșant subiectul filmului său: „Doi soți vor să se despartă. Situație mai degrabă banală. Amândoi au alte proiecte, vor să o ia de la capăt, să înceapă un alt capitol de viață, cu noi parteneri. Nu le rămâne decât să se descotorosească de piedica ce le stă în cale, copilul lor Alioșa, păpușa de cârpă pe care și-o aruncă unul altuia în față".
„Fără iubire” este unul dintre cele zece filme nominalizate la festivaluri de prestigiu care pot fi vizionate în cadrul celei de-a VI a ediţii a evenimentului „Cinema în aer liber”, organizată de Primăria Sectorului 3.

Serviciul Presă
021.0318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti