„Festivalul Multiculturalității” în Parcul Titan - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

„Festivalul Multiculturalității” în Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 și Centrul Cultural „Casa Artelor”, împreună cu Fundațiile Tuna și Lumina, îi invită pe bucureșteni la „Festivalul Multiculturalității”. Evenimentul se va desfășura de vineri până duminică, în Parcul Titan, între orele 10.00-21.00.

Peste 20 de țări vor organiza standuri proprii, în care vor expune costume tradiționale, mâncare specifică și elemente de cultură națională. Astfel, festivalul dă posibilitatea bucureștenilor să cunoască cultura și tradițiile altor popoare.

De asemenea, pe 19 și 20 mai, începând cu ora 20.00, vor avea loc spectacole în care vor evolua copii din SUA, Albania, Azerbaijan, Indonezia, Franța, Africa de Sud, India, Kazahstan, Rusia, Tunisia, Ucraina, Moldova, Belarus, Kenya și România.        

Acest eveniment este parte a Festivalului Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), o manifestare culturală internațională de amploare, ajunsă deja la cea de-a 13-a ediție. Festivalul este organizat anual în 20 de țări, România fiind una dintre gazdele alese pentru acest eveniment.

La „Festivalul Multiculturalității” participă peste 100 de elevi și profesori din întreaga lume, care au posibilitatea să cunoască tradițiile și cultura din țara noastră.          
Bucureștenii vor avea acces gratuit la spectacolele organizate în cadrul acestui eveniment.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti