„Parc istoric”, proiectul câștigător pentru revitalizarea Halei Laminor din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

„Parc istoric”, proiectul câștigător pentru revitalizarea Halei Laminor din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 anunță că, în urma competiției de idei „Orașul user friendly”, proiectul „Parc istoric” a fost desemnat câștigător pentru revitalizarea Halei Laminor. Autorii proiectului au prezentat o viziune de ansamblu asupra întregului complex, cu zone recreative și educaționale, cu biblioteci, galerii de artă, spații de relaxare și complexuri sportive. În cadrul acestui proiect elementul central urmează să fie un parc verde, extins atât în interiorul halei, cât și în partea de exterior, lucru ce ar face posibilă, în viziunea autorilor, menținerea actualei vegetații sălbatice.

Concursul de idei a fost lansat de Institutul pentru Politici Publice, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3, și face parte din proiectul „Orașul user-friendly: implicare civică pentru revitalizarea fostelor spații urbane industriale”, demarat anul trecut în octombrie.

Câștigătorii concursului vor merge în Elveția, la Lausanne, în cursul acestei luni într-o vizită de studiu pe tema regenerării urbane.

Reamintim că, Primăria Sectorului 3 a preluat în anul 2014 Hala Laminor, propunându-și să dezvolte un proiect benefic pentru comunitatea locală și să revitalizeze o zonă strategică a Sectorului 3.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti