„Stagiunea muzicală estivală”, „Simfonii de vară” și „Cinema în aer liber”, la final - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

„Stagiunea muzicală estivală”, „Simfonii de vară” și „Cinema în aer liber”, la final

Primăria Sectorului 3 încheie în acest weekend seria evenimentelor „Stagiunea muzicală estivală” (ediția a XIII-a), „Simfonii de vară” (ediția a IX-a) și „Cinema în aer liber” (ediția a VI-a).
Bucureștenii primesc în această seară două ore și jumătate de distracție în plus, față de programul obișnuit al stagiunii pentru vineri. Publicul este așteptat în Parcul Alexandru Ioan Cuza, de la ora 18.00, la o ultimă întâlnire din stagiune cu Laurențiu Guran și trupa ASHA, precum și cu cei de la Cobzality.
Sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 18.00, grupul Alesis se întoarce pentru ultima dată, în cadrul stagiunii estivale de anul acesta, la foișorul de piatră din Parcul Alexandru Ioan Cuza. Cea de-a XIII-a ediție a „Stagiunii muzicale estivale” se încheie duminică, 16 septembrie, când, de la ora 18.00, va concerta „Classic Band”.
De asemenea, cea de-a XIX-a ediție a „Simfoniilor de vară” îi aduce în Parcul Colțea sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, pe Angely’s Symphonic (dirijor Marius Cristian Firca), iar duminică, 16 septembrie, de la ora 19.00, Symphactory Cvintet, urmat de Orchestra „Lumini sonore”, dirijor Ozana Barabancea.
Totodată, publicul cinefil va putea viziona, pe ecranul de pe Insula Artelor din Parcul Titan, de la ora 20.30, filmul „Restul e tăcere”, programat pentru sâmbătă, iar duminică pelicula „Terminus Paradis”.

Serviciul Presă
021.0318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti