„Tanna”, filmul de joi din Parcul Titan - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

„Tanna”, filmul de joi din Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni joi, 14 septembrie, de la ora 20.30, la filmul australian „Tanna”, ce va fi proiectat a doua oară în Parcul Titan - Insula Artelor, în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”.
La limita între documentar și ficțiune, producția cinematografică „Tanna” a fost nominalizată anul acesta la Oscar pentru „Cel mai bun film străin”. Filmul a fost turnat în întregime pe insula vulcanică Tanna din Vanuatu, personajele fiind interpretate de băștinași. Regizori, scenariști și cameramani pentru această peliculă sunt Bentley Dean și Martin Butley. Bentley Dean chiar a ales să locuiască acolo șapte luni, împreună cu familia sa, pentru a cunoaște obiceiurile și mentalitatea localnicilor.
Filmul este inspirat dintr-o poveste tragică locală despre cum s-au opus doi îndrăgostiți căsătoriilor aranjate, refugierea lor în moarte convingându-i pe șefii tribului din insulă să accepte aceste relații. Protagonista din „Tanna” este Wawa, o fată din ultimele triburi tradiționale din Pacificul de Sud, care se îndrăgostește de Dain, nepotul șefului de trib. Buna conviețuire în comunitate este amenințată de un război intertribal, iar Wawa este promisă altuia, ca parte a tratatului de pace. Tinerii îndrăgostiți fug, dar sunt urmăriți de războinici inamici hotărâți să îi ucidă. Aceștia au de făcut o alegere dificilă: dragostea lor sau viitorul tribului.
Accesul publicului la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuit.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti