„The Biggest Rooftop Party in Town”, la cea de-a cincea ediție în Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

„The Biggest Rooftop Party in Town”, la cea de-a cincea ediție în Sectorul 3

Bucureştenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 1 iulie, la cea de-a cincea ediție a celei mai mari petreceri ce va avea loc pe acoperişul unei clădiri. Evenimentul „The Biggest Rooftop Party in Town”, organizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 3, se va desfăşura de la ora 18.00, pe acoperişul Centrului Auto Cobălcescu din Splaiul Unirii nr. 311, o terasă cu o suprafaţă de 7.000 mp şi o capacitate de 10.000 de persoane.

 Este pentru de-al cincilea an consecutiv în care cei mai importanţi DJ de muzică electronică din lume vin la Bucureşti, pentru a pune muzică la înălţime. 

Printre cei care vor mixa muzică se numără Federico Gardenghi, în vârstă de doar 13 ani, noua „minune” a techno-ului, Nakadia, NUSHA, Atapy, JUST2, Olivia Nour, Clarkent, Livia Andrei și Tania.

Conceptul „The Biggest Rooftop Party in Town” a fost extins și în alte orașe din țară precum Cluj, Timișoara, Iași și Bacău.

Mai multe informaţii despre acest eveniment pot fi găsite accesând link-ul
https://www.facebook.com/Alltimeclubbing sau website-ul www.alltimeclubbing.com.

 

Serviciul Relații Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti