„TOATĂ LUMEA ȘTIE”, filmul de miercuri din Parcul Titan - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

„TOATĂ LUMEA ȘTIE”, filmul de miercuri din Parcul Titan

       

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni în această seară, de la ora 20.00, la filmul „TOATĂ LUMEA ȘTIE”, ce va fi proiectat în Parcul Titan - Insula Artelor, în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”.  

„Toată lumea știe” îi are în rolurile principale pe Penélope Cruz (Laura), Javier Bardem (Paco) și Ricardo Darín (Alejandro) și spune povestea Laurei, care călătorește împreună cu copiii săi din Buenos Aires către satul natal din Spania, situat pe domeniul unei podgorii spaniole, pentru a fi alături de sora sa la nunta acesteia. Evenimente neașteptate transformă, însă, această revedere într-o criză care scoate la suprafață un trecut al familiei despre care nimeni nu vorbește.

„Toată lumea știe”, în regia lui Asghar Farhadi a fost în competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes în anul 2018 și a avut opt nominalizări la Premiile Goya.

 Mai multe informații pot fi obținute de pe site-urile www.cinemainaerliber.ro., de pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/ .

       Accesul publicului la acest eveniment este liber.

 

Serviciul Presă

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti