120 de cupluri din Sectorul 3 au sărbătorit „Nunta de aur” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

120 de cupluri din Sectorul 3 au sărbătorit „Nunta de aur”

Primăria Sectorului 3 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a organizat vineri, 26 octombrie, un eveniment pentru 120 de cupluri care au împlinit cincizeci de ani de căsătorie.
Pentru câteva ore cuplurile au avut ocazia să socializeze, să danseze și să împărtășească amintiri într-un cadru festiv.
De asemenea, fiecare pereche sărbătorită a primit un sprijin financiar de 1.000 de lei. Acesta a fost asigurat în baza Hotărârii Consiliului Local Sector 3 nr. 351/22.12.2016, privind acordarea unui sprijin financiar cuplurilor domiciliate pe raza sectorului 3, care aniversează cel puțin 50 de ani de căsătorie.
Prin organizarea acestui eveniment Primăria Sectorului 3 și-a propus promovarea valorilor familiei, căsătoriei și recunoașterea constribuției pe care aceste persoane au adus-o comunității.
Reamintim că pentru a intra în posesia sprijinului financiar, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie şi domiciliază pe raza sectorului 3 se pot adresa Serviciului Management de Caz pentru Persoane Adulte și Vârstnice din cadrul DGASPC Sector 3.


Serviciul Presă
021.0318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti