14.206 plăți efectuate on-line de contribuabilii Sectorului 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

14.206 plăți efectuate on-line de contribuabilii Sectorului 3

Primăria Sectorului 3 își menține statutul de lider în rândul instituțiilor care colectează taxe și impozite prin platforma www.ghiseul.ro, cu 14.206 plăți efectuate on-line în luna ianuarie a acestui an. De asemenea, în aceeași lună s-au emis 2.990 de credențiale pentru contribuabilii din Sectorul 3.
Reamintim că locuitorii Sectorului 3 își pot achita până la data de 31 martie obligațiile fiscale cu bonificație în cuantum de 10% a sumelor datorate către bugetul local în cazul achitării integrale a taxelor și impozitelor aferente anului 2018. Aceștia au la dispoziție pentru plata taxelor și impozitelor locale sediile DGITL Sector 3 situate în str. Sf. Vineri nr. 32, Câmpia Libertății nr. 36 și Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5, dar și varianta on-line, putând obține userul și parola de pe site-ul www.ghiseul.ro.
Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 3 a oferit, încă de la începutul anului 2012, contribuabililor posibilitatea de a-și achita on-line taxele și impozitele locale, prin www.ghiseul.ro, interesul faţă de această opţiune de plată crescând de la an la an.
Principalul avantaj al plăţii impozitelor şi taxelor locale on-line cu cardul pe ghiseul.ro este posibilitatea de a plăti oricând şi de oriunde. Alte avantaje ale plăţii cu cardul prin www.ghiseul.ro sunt următoarele:
- Confort, rapiditate și posibilitatea achitării taxelor și impozitelor locale oricând și de oriunde;
- Posibilitatea plății taxelor și impozitelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a primăriei unității administrativ-teritoriale pe raza căreia este situată proprietatea;
- Site securizat la înalte standarde pentru plata prin card;
- Economie de timp, ca urmare a faptului că cetățenii nu mai sunt obligați să se deplaseze la ghișeele instituției în vederea efectuării plății impozitelor şi taxelor locale şi evită posibila aglomeraţie de la ghişee;
- Modalitate facilă de eliberare a datelor de acces (utilizator şi parolă), aceasta realizându-se pe loc la sediul DGITL Sector 3 sau direct pe site-ul www.ghiseul.ro cu condiția deținerii unui card bancar.
- Contribuabilii nu plătesc comision pentru plăţile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DGITL Sector 3.


Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti