15.000 de bucureșteni au vizionat filmele proiectate în Parcul Titan, la „Cinema în aer liber” (ediția a V-a) - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

15.000 de bucureșteni au vizionat filmele proiectate în Parcul Titan, la „Cinema în aer liber” (ediția a V-a)

Cea de-a V-a ediție a evenimentului „Cinema în aer liber”, organizată de Primăria Sectorului 3 pe Insula Artelor din Parcul Titan, s-a încheiat duminică, 17 septembrie.
Timp de cinci săptămâni, 24 de filme au fost aduse în faţa publicului cu ajutorul singurului proiector digital mobil din țară. Aproximativ 15.000 de bucureșteni au vizionat 12 filme premiate sau nominalizate recent la festivaluri internaționale de prestigiu, precum și 12 pelicule clasice.
În programul evenimentului s-au aflat, între altele, „Tanna” și „Toni Erdmann” - nominalizate anul acesta la Oscar, „Despre trup și suflet” și „Things to come” - premiate cu Ursul de Aur și de Argint la Berlinale 2017 sau „La fille inconnue” și „Eu, Daniel Blake” - nominalizat, respectiv premiat la Festivalul de la Cannes.
Ediția „Cinema în aer liber” din acest an a inclus și două selecții retrospective, „American Classics” și „Emir Kusturica”. Din prima au făcut parte „American Beauty”, musicalul „Grease”, „Vanilla Sky”, „Little Miss Sunshine”, „Casino” și „Confesiunea unui anonim”. Cea de-a doua a adus pe ecranul gonflabil din parc șase dintre cele mai îndrăgite filme ale regizorului sârb Emir Kusturica - „ Pisică albă, pisică neagră”, „Arizona Dream”, „Underground”, „Vremea țiganilor”, „Tata în călătorie de serviciu” și „Viața
e un miracol”.
Cele 30 de proiecții cinematografice au putut fi urmărite în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde europene, deși evenimentul s-a desfășurat în aer liber. Filmele au fost proiectate pe un ecran gonflabil de 120 m² și au prins viață cu ajutorul unui proiector digital de 18.300 de lumeni.


Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti