180 de mașini ridicate, în noiembrie, în Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

180 de mașini ridicate, în noiembrie, în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 continuă proiectul de fluidizare a circulației auto în sector, în special în zona trecerilor de pietoni, a trotuarelor, căilor de acces și a benzilor de viraj.
În luna noiembrie au fost ridicate 180 de autovehicule parcate/staționate neregulamentar în zone precum Calea Vitan, str. Laborator intersecție cu șos. Mihai Bravu, Calea Călărașilor, str. Jean Steriadi sau str. Trapezului.
Din cele 180 de autovehicule au fost eliberate 172, iar 8 au rămas în depozit. Suma încasată de Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 3, în urma eliberării autovehiculelor, a fost de 86.500 de lei. Proprietarii autovehiculelor au achitat ridicarea, transportul și depozitarea mașinilor parcate neregulamentar.
Potrivit HCLS 3 nr. 312/2017, modificată prin HCLS3 nr. 676/2017, posesorii de vehicule/remorci/rulote care staționează neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice administrate de Consiliul Local al Sectorului 3, care ocupă abuziv sau blochează accesul în parcajele publice de reședință sistematizate pe domeniul public/privat al Municipiului București aflate în administrarea Consiliului Local al Sectorului 3 se expun riscului de a li ridica mașina.
Precizăm faptul că amenzile sunt aplicate conform Codului Rutier pentru parcare neregulamentară, iar tarifele pentru ridicare, transport și depozitare conform hotărârii Consiliului Local Sector 3 nr. 312/2017, modificată prin HCLS3 nr. 676/2017sunt următoarele:
• Tarif de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă:
- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 200 de lei;
- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 270 de lei;
• Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă:
- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 150 de lei;
- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 200 de lei;
• Tarif de depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă:
- în primele 24 de ore: 150 de lei;
- după intervalul de 24 de ore: 50 lei.
Hotărârile pot fi consultate pe site-ul www.primarie3.ro, secțiunea Hotărâri adoptate.
Menționăm că mașinile ridicate sunt depozitate în spațiul amenajat din str. Releului nr. 4.


Serviciul Presă
012.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti