3.000 de elevi s-au înscris în programul „Pepiniera de talente” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

3.000 de elevi s-au înscris în programul „Pepiniera de talente”

În cadrul programului „Pepiniera de Talente”, derulat de Primăria Sectorului 3, pentru cea de-a șasea ediție s-au înscris 3.000 de elevi.

Elevii au putut opta pentru următoarele ateliere: muzică, scriere creativă, teatru, fotografie, producție de film, public speaking, media, arte plastice, balet, sport, caligrafie și bune maniere. 

De asemenea, în acest an liceenii din Sectorul 3 au putut opta pentru participarea la secțiunea de proiecte artistice. În perioada următoare vor fi comunicate structura detaliată a fiecărui atelier și calendarul propus pentru desfășurare. 

Precizăm faptul că programul atelierelor va fi structurat pe module, astfel încât să se poată asigura atât o participare largă a elevilor din Sectorul 3, cât și pregătirea în sistem de performanță a celor mai talentați dintre aceștia. 

Totodată, se vor organiza lunar întâlniri cu personalități reprezentative din domeniile de referință ale atelierelor din cadrul programului. 

În plus, pe întreaga perioadă a derulării programului vor avea loc cursuri de dezvoltare personală și parenting pentru părinții copiilor înscriși.

Toate detaliile despre programul „Pepiniera de Talente” pot fi obținute de pe site-ul www.primarie3.ro și pe pagina www.facebook.com/pepinieradetalentesector3.

„Pepiniera de Talente” este un program educațional dedicat elevilor din Sectorul 3, inițiat de Primăria Sectorului 3 în anul 2012. În cele cinci ediții desfășurate până în anul 2017, beneficiarii programului au participat la o serie de ateliere vocaționale și recreative, desfășurate pe perioada anului școlar.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro
      

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti