30 septembrie, termen limită pentru păstrarea locului de parcare de reședință - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

30 septembrie, termen limită pentru păstrarea locului de parcare de reședință

Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat în ședința de astăzi, 30 mai, hotărârea privind derogarea pentru anul 2018 a unor prevederi ale Regulamentului referitor la licitația/atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3.
În urma acestei derogări, valabilă exclusiv pentru anul în curs, posesorii de locuri de parcare de reședință au la dispoziție un nou termen, 30 septembrie 2018, până la care pot să întrunească toate condițiile în vederea păstrării locului de parcare existent.
Astfel, persoanele care au pierdut locul de parcare de reședință, ca urmare a verificării, la data de 31 martie 2018, a întrunirii condițiilor prevăzute în Regulament, își păstrează locul de parcare dobândit anterior, urmând ca la data de 30 septembrie 2018 să aibă loc o etapă de control.
Concret, persoanele care la această dată, respectiv 30 septembrie 2018, nu îndeplinesc simultan condițiile, respectiv deținătorul trebuie să aibă domiciliul / reședința pe raza Sectorului 3, mijlocul de transport să fie declarat fiscal la Sectorul 3, Polița de asigurare tip RCA și verificarea ITP – valabile, impozitele, taxele și amenzile (toate) achitate la termenele de plată, să nu dețină mai mult de un loc de parcare pe apartament/familie, își pierd locul de parcare de reședință.
De asemenea, până la 30 septembrie 2018, persoanele fizice au posibilitatea să intre în posesia unui loc de parcare pe care l-au dobândit anterior ca persoană juridică, doar dacă sediul social al firmei și domiciliul persoanei fizice coincid.
Reamintim faptul că, în cursul acestui an, Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat Hotărârea nr. 16/29.01.2018 privind aprobarea Regulamentului referitor la atribuirea locurilor din parcările de reședință libere de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti