50.000 de părinți și copii au sărbătorit 1 Iunie în Parcul Alexandru Ioan Cuza - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

50.000 de părinți și copii au sărbătorit 1 Iunie în Parcul Alexandru Ioan Cuza

Parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 a fost vineri, 1 Iunie, cel mai mare loc de joacă din țară, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului. Evenimentul, organizat de radio-ul Itsy Bitsy FM în parteneriat cu Primăria Sectorului 3, s-a desfășurat pe parcursul a 12 ore, de la 8 dimineața până la 8 seara.
Aici peste 100 de copii au avut posibilitatea să spună liber la radio, în studioul mobil din parc, ce îi face cu adevărat fericiți. De asemenea, peste 20.000 au desenat, cântat, alergat, au jucat toate jocurile posibile, au creat și s-au distrat la sutele de ateliere, care au umplut parcul.
Scena a fost locul în care arta pentru copii a adus tot ce a avut mai frumos. Au cântat Voltaj Academy alături de Călin Goia, Grupul Vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Arpeggio Music School, Trupa Blană Bombă și Contrapunct. Au dat viață personajelor de poveste trupele de actori de la Teatrul Țăndărică, Teatrul Ion Creangă și Opera Comică pentru Copii. Magia a fost adusă în parc de Cristina Strecopîtov și Bogdan Muntean. Au dansat trupele Five Gym - Street Dance Kids, Trouble Dance Company și Victoria Dance Studio. Itsy, Bitsy şi SuperZăpă, eroii lor preferați, au dansat și s-au distrat cu cei mici.
Totodată, în zona Foișorului de lemn au fost descoperite secretele unui părinte relaxat și fericit. Discuțiile au fost susținute de cunoscuții bloggeri Ela Crăciun, Ana Nicolescu - Mămica Urbană, Gabriela Maalouf şi Robert Diaconeasa – Daddy Cool, Elena Santos – acasacumami.ro, Dina Bento Țarălungă - mamipetocuri.ro, alături de Ana Raluca Chişu (iniţiatoarea proiectului de sănătate Baby Love Gym) şi trainerul experimentat în jocuri și joacă - Adriana Mitu, dar si vedetele TV Ruxandra Luca (Antena 1) și Ioana Maria Moldovan. (Prima TV). Gazde au fost realizatorii radio de emisiuni de parenting: Simona Dragomir, Alex Zamfir și Georgiana Purcarea.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti