60 de utilaje acționează permanent în Sectorul 3 pentru deszăpezirea străzilor și aleilor - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

60 de utilaje acționează permanent în Sectorul 3 pentru deszăpezirea străzilor și aleilor

Reprezentanții Primăriei Sectorului 3 și echipaje ale operatorului autorizat au acționat pentru deszăpezire și noaptea trecută. Dintre zonele din Sectorul 3 pe care s-a intervenit amintim: Brățării, Vărăști, Ion Agârbiceanu, Cozla, Câmpineanca, Cioplea, Ciucea, Cornu Luncii, Foișorului, Brăilița și Liviu Rebreanu.
Totodată, începând din această dimineață echipele de muncitori intervin pentru deszăpezirea locurilor de joacă, după ce în ultimele zile au acționat pentru deszăpezirea parcurilor mari din sector.
Reamintim faptul că peste 60 de utilaje au intervenit permanent pentru deszăpezire în Sectorul 3 atât pe arterele principale, cât și pe cele secundare.
Locuitorii Sectorului 3 au la dispoziție în această perioadă numărul de dispecerat 0759.990.272, non-stop, unde aceștia pot face sesizări cu privire la problemele pe care le întâmpină.
„În cele trei zile de iarnă serioasă cu temperaturi scăzute, viscol și ninsoare am intervenit încontinuu pentru deszăpezire. Sigur că de fiecare dată prioritatea au reprezentat-o arterele principale, dar am intrat cu utilaje mici pe aproape fiecare străduță unde accesul ne-a fost permis. Mulțumesc locuitorilor Sectorului 3 că au fost alături de noi în aceste zile și au semnalat prin intermediul dispeceratului non-stop zonele cu probleme astfel încât echipe de muncitori au putut să intervină punctual pentru deszăpezire”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti