635 de sancţiuni contravenţionale aplicate de Poliția Locală Sector 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

635 de sancţiuni contravenţionale aplicate de Poliția Locală Sector 3

În săptămâna 29.07 – 04.08.2019, acțiunile efectivelor operative din cadrul Direcției Ordine Publică și Control au continuat pe linia respectării normelor de salubrizare și igienizare, precum și a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
Un număr de 549 de sancțiuni, în valoare de 503.400 lei au fost aplicate în conformitate cu HCGMB nr. 120/2010, privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti.
De asemenea, alte 86 de sancțiuni în valoare de 16.800 lei au fost aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
S-a verificat modul de păstrare a curățeniei pe domeniul public de către posesorii de animale de companie care își plimbă patrupedele pe străzi, alei sau locuri special amenajate, de către alte persoane fizice care frecventează parcurile, miniparcurile și locurile de joacă, dar și de către agenții economici la punctele de lucru unde consumul de băuturi alcoolice, semințe sau alte produse alimentare, dau un aspect neplăcut Sectorului 3. De exemplu, au fost vizate miniparcurile, locurile de joacă si alte zone vulnerabile din str. Cozla, str. Vârfureni, str. Pătulului, str. Rășinari, al. Ilioara, bd. Th. Pallady – str. Trapezului, str. Zemeș, str. Patrioților, str. Vlăhița, str. Mălureni, șos. Gării Cățelu, al. Ciucea, str. Fetești – Gura Ialomiței, str. J. Steriadi – str. Livada cu Nuci, bd. 1Decembrie1918 – Ciucea, str. Breaza, str. Laborator, str. Armeniș, Calea Vitan, Calea Moșilor, str. Anastasie Panu, bd. Octavian Goga, Calea Călărașilor, al. Dobroteasa, Piața Sf. Gheorghe, str. Sf. Vineri.
Reamintim faptul că, Primăria Sectorului 3 derulează campania de informare și conștientizare denumită generic „Curățenie în Sectorul 3”, cu privire la păstrarea curățeniei pe domeniul public din Sectorul 3.
Mai multe informații pot fi consultate pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/ .

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti