675 de metri cubi de deșeuri strânse de pe terenurile abandonate din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

675 de metri cubi de deșeuri strânse de pe terenurile abandonate din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 desfășoară în această perioadă un amplu program de salubrizare și igienizare a spațiilor verzi și a terenurilor abandonate.

În urma numeroaselor solicitări primite din partea cetățenilor, Primăria Sectorului 3 a organizat acțiuni voluntare de igienizare pentru terenurile pe care nu le are în administrare.

Până în prezent au fost igienizate terenurile din zonele: șoseaua Gării Cățelu, șoseaua Industriilor (aliniamentul căii ferate), bd. Mircea Vodă-bd. Mărășești, Baraj Rovinari și Brățării, fiind ridicați 675 de mc de deșeuri.

Totodată, angajații ADP Sector 3 acționează zilnic în teren pentru curățarea grădinilor blocurilor. În cadrul acestui program, Primăria Sectorului 3 a inițiat și un concurs de amenajare a grădinilor din fața blocului, denumit „Cea mai frumoasă grădină”. Concursul s-a desfășurat în perioada 31 martie-14 aprilie, timp în care competitorii au trimis poze cu grădina amenajată, fie o singură fotografie, fie două sau mai multe. Dintre cei nouă participanți înscriși în concurs, în urma voturilor a fost desemnată câștigătoare, cu 154 de like-uri, doamna Adina Andreea Puiu, aceasta fiind premiată cu zece butași de trandafir.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti