77 de utilaje și 154 de muncitori intervin pentru deszăpezire în Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

77 de utilaje și 154 de muncitori intervin pentru deszăpezire în Sectorul 3

Reprezentanții Primăriei Sectorului 3 și echipajele operatorului autorizat acționează în permanență pentru deszăpezirea arterelor principale și secundare din sector. Astfel, 36 de utilaje au intervenit permanent pentru deszăpezirea bulevardelor, iar alte 41 au acționat pe străzile secundare, fiind mobilizați 154 de muncitori. De asemenea, înainte de începerea ninsorii s-a împrăștiat o cantitate de 400 de tone de material antiderapant.

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Administrarea Domeniului Public, a pus la dispoziția cetățenilor dispeceratul - 0759.990.272, unde aceștia pot sesiza urgențele. Acesta funcționează non-stop începând din această dimineață, de la ora 6.00, până mâine dimineață la ora 6.00, iar în perioada următoare potrivit programului direcției, între orele 8.30-16.30.

Totodată, Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, oferă servicii de găzduire, asistență socială și medicală primară în Complexul de Servicii Sociale pentru Persoanele fără Adăpost (bd. 1 Decembrie 1918 nr. 9J), pentru toată perioada de atenționare meteorologică de vreme rea și temperaturi foarte scăzute. Complexul de Servicii Sociale pentru Persoanele fără Adăpost are o capacitate de 36 de locuri, dar pentru perioadele cu temperaturi extreme vor fi identificate soluții de suplimentare a locurilor.

Tot pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate de condițiile meteorologice, începând de astăzi DGASPC a pus la dispoziţie două echipe mobile care oferă ceai cald în întreg sectorul. Pe toată perioada iernii, dar mai ales în perioadele cu temperaturi extreme, echipele de intervenție vor monitoriza Sectorul 3, pentru ca persoanele fără locuință să poată beneficia de adăpost, hrană, asistență socială și medicală.

Aceste măsuri au ca scop prevenirea şi reducerea efectelor negative pe care fenomenele meteorologice de intensitate mare le pot avea asupra populaţiei Sectorului 3.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti