A fost semnată recepția tehnică a lucrărilor de consolidare și modernizare a Cinematografului Gloria - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

A fost semnată recepția tehnică a lucrărilor de consolidare și modernizare a Cinematografului Gloria

Recepția tehnică a lucrărilor de consolidare și modernizare a Cinematografului Gloria a fost semnată ieri, 21 martie, în prezența primarului Robert Negoiță. În anul 2015, primarul Robert Negoiță a preluat cinematograful în administrarea Primăriei Sectorului 3 și a început lucrările de consolidare și modernizare a clădirii astfel încât acest spațiu să fie transformat într-o sală multifuncțională unde vor fi proiectate filme, dar vor avea loc și spectacole de teatru sau diverse evenimente artistice și educative.

Imediat după preluare Primăria Sectorului 3 a deschis șantierul pentru refacerea întregii clădiri. A fost nevoie de consolidarea acoperișului și de asigurarea unei bune hidroizolații a terasei, refacerea pardoselilor, placarea treptelor, tratamente fonoizolante, fonoabsorbante și acustice. A urmat refacerea instalațiilor electrice, termice, de ventilație, la care s-a adăugat reamenajarea grupurilor sanitare. La fel de importante pentru transformarea acestei clădiri au fost sistemul de detecție și avertizare la incendiu, sistemul de sonorizare și nu în ultimul rând supravegherea video a întregului ansamblu.

Clădirea în sine face parte dintr-un ansamblu arhitectural care cuprinde și zona din imediata vecinătate. Astfel, a fost amenajată în fața cinematografului și o piațetă urbană ce cuprinde o fântână arteziană, un amfiteatru, pergole și o serie de elemente tipice mobilierului urban.

După o muncă nu ușoară, nu simplă, facem recepția tehnică la finalizarea lucrărilor de consolidare și modernizare a Cinematografului Gloria. Acesta a fost transformat într-o sală multifuncțională. A rămas cu destinația de cinematograf, dar poate găzdui inclusiv reprezentații teatrale. De altfel, săptămâna viitoare, pe 27 martie, de Ziua Internațională a Teatrului, sala va fi inaugurată oficial. Se va juca pe scenă prima piesă de teatru, iar acest obiectiv va intra în circuitul cultural”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti