Acord-cadru pentru întreținerea spațiilor verzi în Parcul Pantelimon și Zona 1 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Acord-cadru pentru întreținerea spațiilor verzi în Parcul Pantelimon și Zona 1

Primăria Sectorului 3 va demara o procedură de atribuire a unui acord-cadru pe 4 ani pentru întreținerea spațiilor verzi în Parcul Pantelimon și Zona 1.

Până acum Parcul Pantelimon a fost întreținut de angajații primăriei, iar operațiunea de întreținere a spațiului verde din Zona 1 a fost efectuată de SC ADPB SA, societatea primăriei. În situația în care contractul în baza căruia se efectuează aceste operațiuni expiră în acest an, Primăria Sectorului 3 este obligată să încheie un contract nou. În acest context, operațiunea de întreținere a spațiilor verzi în Parcul Pantelimon și Zona 1 a fost delegată, prin HCLS3 nr. 237/2016, către SC Administrare Active SRL, societatea primăriei. Ulterior aprobării acestei hotărâri, prin modificarea Legii serviciilor comunitare de utilităţi publice nr. 51/2006, s-a decis că nu mai este posibilă darea în gestiune directă a acestui tip de servicii către societățile comerciale deținute de primării.  

În aceste condiții, Primăria Sectorului 3 este pusă în situația de a demara procedurile de atribuire pentru acordul-cadru. Documentația tehnică aferentă acestei proceduri de atribuire va fi disponibilă în sistemul electronic de achiziții în cursul acestei luni.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti