Acțiune de deratizare în parcul Colțea - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Acțiune de deratizare în parcul Colțea

Primăria Sectorului 3 continuă actiunea de deratizare în parcurile din sector. Echipele de muncitori au acționat astăzi, 12 iulie, în parcul Colțea.

Reamintim faptul că săptămâna trecută s-a acționat în  parcurile „Titan” și  „Alexandru Ioan Cuza”, atât în zona aflată în administrarea Primăriei Sectorului 3, cât și în zona retrocedată.

Acțiunea de deratizare se desfășoară în urma unor sesizări primite din partea locuitorilor Sectorului 3.

Substanța folosită pentru deratizare face parte din clasa raticidelor și nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau animalelor de companie, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

 

 

Serviciul Relații Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti