Acțiune de deratizare în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Titan - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Acțiune de deratizare în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Titan

Primăria Sectorului 3 a efectuat astăzi, 7 iulie, o acțiune de deratizare în mai multe puncte din parcurile Alexandru Ioan Cuza și Titan.

Acțiunea a avut loc în urma unor sesizări primite din partea locuitorilor Sectorului 3.

Reamintim faptul că sâmbătă, 1 iulie, o acțiune similară s-a desfășurat în zona retrocedată a Parcului Alexandru Ioan Cuza, unde au fost amplasate 50 de cutii cu substanță împotriva rozătoarelor.

Substanța folosită pentru deratizare face parte din clasa raticidelor și nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau animalelor de companie, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

 

Serviciul Relații Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti