Activități sportive și concerte în parcurile din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Activități sportive și concerte în parcurile din Sectorul 3

Parcul Titan din Sectorul 3 (zona scenei de lângă lac) va găzdui, în perioada 23-24 septembrie, între orele 11.00-16.00, o serie de activități organizate de Federația Română „Sportul pentru toți”. Acestea marchează lansarea oficială în România a „Săptămânii Europene a Sportului”.
Și parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea vor fi animate în acest weekend de concertele organizate de Primăria Sectorului 3 în cadrul programelor „Stagiunea muzicală estivală” și „Simfonii de vară”.
În această seară, de la ora 20.30, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, bucureștenii se vor putea întâlni cu Ligia Hojda&Band. Tot aici pentru sâmbătă, 23 septembrie, la ora 18.00, este pregătit un concert susținut de „Alesis”. Penultimul weekend de stagiune muzicală aduce în Parcul Alexandru Ioan Cuza duminică, 24 septembrie, de la ora 18.00, Fanfara „La Musica”.
De asemenea, în Parcul Colțea iubitorii genului clasic vor putea asculta sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 19.30, muzica interpretată de Angely’s Symphonic, iar duminică, 24 septembrie, de la aceeași oră, „Sinfonia București”.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti