Aplicația „Primăria Sectorului 3” are din această săptămână o nouă secțiune - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Aplicația „Primăria Sectorului 3” are din această săptămână o nouă secțiune

Locuitorii Sectorului 3 au la dispoziție începând din această săptămână prin aplicația „Primăria Sectorului 3” secțiunea „Notificări”, care va cuprinde comunicate de presă și alerte.
Astfel, locuitorii Sectorului 3 care și-au făcut deja cont, precum și cei care își vor face pe aplicația „Primăria Sectorului 3” vor primi prin intermediul acesteia comunicatele de presă cu privire la acțiunile, programele, proiectele administrației publice, precum și diferite alerte.
Reamintim faptul că Primăria Sectorului 3 a lansat în luna mai aplicația mobilă gratuită „Primăria Sectorului 3”, un serviciu electronic prin care cetățenii pot sesiza problemele administrative cu care se confruntă.
Aplicația este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile tabletă, smartphone cu sistemele de operare android sau iOS.
Prin lansarea acestui serviciu, Primăria Sectorului 3 a urmărit să eficientizeze comunicarea cu cetățenii și să îmbunătăţească modul de prestare a serviciilor publice. Aplicația permite monitorizarea și optimizarea performanței la nivelul compartimentelor de specialitate, la nivelul funcționarilor implicați în activitatea de rezolvare a solicitărilor, dar și a operatorilor economici subcontractați pentru prestarea serviciilor de salubrizare, întreținere a străzilor sau efectuare de lucrări în spații publice. S-a creat astfel o viziune integrată asupra problemelor care afectează Sectorul 3, la nivelul managementului primăriei.
Demersul se înscrie în strategia de digitalizare și transparentizare a activității demarată de Primăria Sectorului 3 cu scopul eficientizării relației dintre autoritate și cetățean.

Serviciul Presă
presa@primarie3.ro
021.318.03.35

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti