Aplicația „S3 City Guide App”, disponibilă pentru locuitorii Sectorului 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Aplicația „S3 City Guide App”, disponibilă pentru locuitorii Sectorului 3

Reprezentații Primăriei Sectorului 3 au participat, în perioada 24-25 octombrie, la cea de-a doua ediție a dezbaterii naționale „Different City - Smart City”.
În cadrul evenimentului a fost promovat conceptul de „smart city” cu scopul accelerării fluxului de inovare la nivelul administrațiilor publice și al mediului de afaceri din România. Întâlnirea a fost structurată pe mai multe secțiuni, dintre care amintim „Administrație inteligentă - cetățeni mulțumiți”. A doua secțiune, „Smart connectivity - smart citizens”, a fost dedicată soluțiilor de conectivitate, fără de care nu poate fi construită o infrastructură urbană inteligentă.
În cadrul acestei secțiuni „Different Angle Cluster” a lansat o aplicație dezvoltată în colaborare cu Primăria Sectorului 3. Aplicația „S3 City Guide App” vine în sprijinul cetățenilor și reprezintă un ghid în care se regăsesc informații utile despre școli, grădinițe, secții de poliție, unități medicale și despre alte obiective din Sectorul 3. În prezent există varianta ce rulează pe platforma Apple, iOS, cu posibilitatea de a fi descărcată din App Store, urmând ca în viitorul apropiat să fie disponibilă și pentru Android.
Reamintim că Primăria Sectorului 3 a devenit în prima parte a acestui an membră a „Different Angle Cluster”, primul cluster din domeniul IT&C din Capitală, creat în anul 2014, având ca scop susținerea, promovarea și încurajarea cercetării, educației și inovării în vederea dezvoltării și implementării de soluții în domeniul „smart city”. Prin acest parteneriat, Primăria Sectorului 3 sprijină clusterul „Different Angle” în consolidarea procesului de interacțiune dintre mediul privat, mediul academic și instituțiile publice, favorizând fluxul informațional, transferul de cunoștințe și know-how necesar dezvoltării de proiecte și soluții de „smart city”.

Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti