Aproximativ 30 de metri cubi de deșeuri strânse de pe terenurile abandonate din zona Brățării - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Aproximativ 30 de metri cubi de deșeuri strânse de pe terenurile abandonate din zona Brățării

Primăria Sectorului 3 a desfășurat la începutul acestei săptămâni acțiuni de igienizare a spațiilor verzi și a terenurilor abandonate.
În urma numeroaselor solicitări primite din partea cetățenilor, Primăria Sectorului 3 a organizat acțiuni voluntare de igienizare în zona Brățării. Echipe ale ADP Sector 3 au intervenit voluntar pe terenuri private din zonă pentru salubrizarea acestora, fiind colectați aproximativ 30 de metri cubi de deșeuri.
„Organizăm periodic astfel de acțiuni voluntare, dar din păcate nu este suficient pentru că proprietarii, deși au obligația de a îngriji terenurile sau clădirile pe care le dețin, nu își respectă îndatoririle. Amenzi se aplică, multe sunt însă contestate, iar acțiunile în instanță durează și ani, timp în care aceste zone devin focare de infecție. De aceea consider că este necesară înăsprirea legii, astfel încât proprietarii de terenuri să fie obligați să le păstreze curate”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.
Totodată, angajații ADP Sector 3 acționează zilnic în teren pentru curățarea locurilor de joacă din Sectorul 3.


Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti