Asociat pentru dezvoltarea Halei Laminor din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Asociat pentru dezvoltarea Halei Laminor din Sectorul 3

Societatea Administrare Active Sector 3 SRL va demara în perioada următoare procedura de selecție a unui partener pentru dezvoltarea proiectului Hala Laminor. Parteneriatul va fi încheiat pe o perioadă de 50 de ani, în vederea dezvoltării proiectului pentru zona comercială, respectiv 35.000 mp. Prețul de pornire pentru întreaga perioadă este 174 euro/mp.

Primăria Sectorului 3 a preluat, în anul 2014, Hala Laminor (68.000 de mp) și urmărește ca aceasta să devină un punct de reper pe harta Sectorului 3.

Proiectul „Hala Laminor” este structurat astfel:

  • 35.000 mp (aproximativ 50%) - destinată zonei de agrement - (cultură, sport, parc științific, recreere, educație, cercetare și administrație);
  • 35.000 mp (aproximativ 50%) zona comercială, partener privat - destinată comerțului, alimentației publice și altor activități conexe.

Reamintim că în urma numeroaselor solicitări către Ministerul Culturii, Primăria Sectorului 3 a primit, în luna februarie a acestui an, avizul pentru punerea în siguranță a clădirii monument Hala Laminor, pentru Planul Urbanistic Zonal, Autorizație de construire în regim de urgență pentru punerea în siguranță.

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0744.473.940, la adresa de email office@aas3.ro sau pe site-ul www.aas3.ro.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti