Asociația Municipiilor din România a încheiat astăzi, 26 iulie, un protocol pentru dezvoltarea de afaceri - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Asociația Municipiilor din România a încheiat astăzi, 26 iulie, un protocol pentru dezvoltarea de afaceri

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, în calitate de președinte al Asociației Municipiilor din România, a semnat astăzi, 26 iulie, un protocol de colaborare cu Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România și Asociația Română a Băncilor.
La semnarea protocolului au participat, alături de Robert Negoiță - președintele Asociației Municipiilor din România, Ilan Laufer - ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Florin Jianu - președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, și Sergiu Oprescu - președinte al Asociației Române a Băncilor.
Scopul protocolului este acela de a susține inițiativele și programele care contribuie la dezvoltarea economică a României și la menținerea unui dialog continuu și aplicat între finanțatori, investitori și administrația publică.
De asemenea, prin acest protocol se urmărește dezvoltarea de afaceri la nivel local prin așa-numitele „HUB-uri” sau „incubatoare de afaceri”, precum și promovarea exporturilor și aplicarea conceptului „smart administration” prin digitalizarea serviciilor publice și e-guvernare.
„Prin semnarea acestui Protocol am demarat o colaborare, sper eu, cu rezultate benefice pentru toată lumea. Administrațiile locale au obligația de a se implica activ în încurajarea mediului de afaceri, în stimularea tinerilor care își doresc să pornească pe un astfel de drum, dar și a firmelor a căror contribuție la dezvoltare este esențială. Împreună sperăm să producem și acele schimbări legislative care să permită primăriilor implicarea efectivă”, a declarat Robert Negoiță, președintele Asociației Municipiilor din România.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti