Astăzi, 14 decembrie, încep concertele de sărbători, în Parcul Alexandru Ioan Cuza - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Astăzi, 14 decembrie, încep concertele de sărbători, în Parcul Alexandru Ioan Cuza

Locuitorii Sectorului 3 sunt așteptați în fiecare week-end din perioada 14-22 noiembrie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la concerte live dedicate sărbătorilor de iarnă. Artiști din diferite zone muzicale vor aduce publicului, weekend de weekend, între orele 18.00-20.00, magia Crăciunului prin colinde și melodii românești sau internaționale inspirate de sărbătorile de iarnă.
Seria concertelor va fi deschisă astăzi, 14 decembrie, de Leo Iorga și Pacifica, dar și de Puya. Serile următoare vor continua în aceeași atmosferă de sărbătoare astfel:
15 decembrie - Alina Eremia, Analia Selis;
16 decembrie 2018 - Narcisa Suciu & Band, Fuego;
21 decembrie 2018 - Marius Bațu, Ducu Bertzi & friends.
Trupa ZOOM va încheia pe 22 decembrie cele cinci seri de concerte organizate la foișorul de piatră din Parcul Alexandru Ioan Cuza.
Accesul publicului la aceste evenimente este liber.
De asemenea, în acest weekend la cinematograful Gloria au loc Galele de excelență ale „Pepinierei de talente”, un program educațional inițiat și derulat de Primăria Sectorului 3. În cadrul acestui program elevii au participat la cursuri de dans, desen, teatru, muzică, multimedia, arte plastice, scriere creativă și ateliere de îndemânare.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti