Au fost desemnați câștigătorii campaniei de promovare a plăților on-line - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Au fost desemnați câștigătorii campaniei de promovare a plăților on-line

Direcția Generală Impozite și Taxe Locale Sector 3, cu sprijinul Băncii Transilvania, a desemnat cei șase câștigători ai campaniei de promovare a plății taxelor și impozitelor locale pe ghiseul.ro.
Premiile au constat în șase carduri în valoare de 500 de lei fiecare, emise de banca parteneră.
Condițiile pe care le-au îndeplinit cei șase câștigători au fost: plata on-line prin ghiseul.ro, efectuată în perioada 1 ianurie-31 martie.
Primăria Sectorului 3 ocupă și anul acesta primul loc, atât la număr de plăți efectuate, cât și la sume încasate pe ghiseul.ro, raportat la celelalte direcții înscrise în sistem.
Reamintim că Primăria Sectorului 3 oferă cetățenilor posibilitatea de a-și plăti taxele și impozitele locale prin ghiseul.ro încă de la începutul anului 2012.
Principalul avantaj al plăţii impozitelor şi taxelor locale on-line cu cardul pe ghiseul.ro este posibilitatea de a plăti oricând şi de oriunde.
Avantajele plăţii cu cardul prin www.ghiseul.ro:
- Confort, rapiditate și posibilitatea achitării taxelor și impozitelor locale oricând și de oriunde;
- Posibilitatea plății taxelor și impozitelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a primăriei unității administrativ-teritoriale pe raza căreia este situată proprietatea;
- Site securizat la înalte standarde pentru plata prin card;
- Economie de timp, ca urmare a faptului că cetățenii nu mai sunt obligați să se deplaseze la ghișeele instituției în vederea efectuării plății impozitelor şi taxelor locale şi evită posibila aglomeraţie de la ghişee;
- Modalitate facilă de eliberare a datelor de acces (utilizator şi parolă), aceasta realizându-se pe loc la sediul DGITL Sector 3 sau direct pe site-ul www.ghiseul.ro cu condiția deținerii unui card bancar.
- Contribuabilii nu plătesc comision pentru plăţile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DGITL Sector 3.


Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti