Au început înscrierile la cea de-a VI-a ediție a programului „Pepiniera de talente” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Au început înscrierile la cea de-a VI-a ediție a programului „Pepiniera de talente”

Elevii din Sectorul 3 se pot înscrie, începând de ieri, 27 februarie, la cursurile și atelierele din cadrul celei de-a șasea ediții a programului „Pepiniera de Talente”. Acest program este organizat și finanțat integral de Primăria Sectorului 3.

Elevii pot opta pentru înscrierea la următoarele activități: muzică, scriere creativă, teatru, fotografie, producție de film, public speaking, media, arte plastice, balet și sport. În cadrul programului „Pepiniera de Talente” se vor organiza chiar și ateliere de caligrafie și bune maniere.

De asemenea, din acest an liceenii din Sectorul 3 pot opta pentru participarea la secțiunea de proiecte artistice, care vizează selectarea și pregătirea în sistem de performanță a tinerilor talentați în domeniul artistic.

Elevii interesați se pot înscrie până pe 16 martie, prin transmiterea la adresa de e-mail pepinieradetalente@primarie3.ro a formularului ce poate fi descărcat accesând link-ul http://bit.ly/2FBUsWX.

După terminarea perioadei de înscriere, va fi comunicată structura detaliată a fiecărui atelier, precum și calendarul propus pentru desfășurare.

În acest an programul atelierelor va fi structurat pe module, astfel încât să se poată asigura atât o participare largă a elevilor din Sectorul 3, cât și pregătirea în sistem de performanță a celor mai talentați dintre aceștia.

Totodată, se vor organiza lunar întâlniri cu personalități reprezentative din domeniile de referință ale atelierelor din cadrul programului.

Toate detaliile despre programul „Pepiniera de Talente” pot fi obținute de pe site-ul www.primarie3.ro și pe pagina www.facebook.com/pepinieradetalentesector3.

Reamintim faptul că „Pepiniera de Talente” este un program educațional dedicat elevilor din Sectorul 3, inițiat de Primăria Sectorului 3 în anul 2012.
În cele cinci ediții desfășurate până în anul 2017, beneficiarii programului au participat la o serie de ateliere vocaționale și recreative, desfășurate pe perioada anului școlar.

 

Serviciul Relații Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti