Au început înscrierile pentru Festivalul Internațional de Teatru Studențesc „Hyperion”, găzduit de Sala „Gloria” din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Au început înscrierile pentru Festivalul Internațional de Teatru Studențesc „Hyperion”, găzduit de Sala „Gloria” din Sectorul 3

Tinerii actori ce fac parte de trupele de teatru studențești se pot înscrie până pe 22 mai la Festivalul Internațional de Teatru Studențesc „Hyperion”. Înscrierile pentru festival se fac la adresa festivalhyperion@gmail.com.
Evenimentul organizat de Universitatea Hyperion, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 și implicarea Organizației Internaționale a Francofoniei, se va desfășura în perioada 1-3 iunie la Sala multifuncțională „Gloria” din Sectorul 3 (str. Bucovina nr. 6).
La festival vor participa trupe de teatru studențești de la mai multe universități de profil din țară și din străinătate, specializarea „Artele spectacolului de teatru (Actorie)”. Tinerii actori, studenți și masteranzi, vor avea astfel posibilitatea de a juca pe o scenă de teatru, în faţa unui juriu profesionist şi a publicului larg.
Festivalul se adresează tuturor categoriilor de public, iar anul acesta vor fi organizate diverse ateliere cu ocazia zilei de 1 iunie.
Accesul publicului la spectacole va fi gratuit.


Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti