Avertizare de cod galben de vânt astăzi, 24 octombrie, în Capitală - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Avertizare de cod galben de vânt astăzi, 24 octombrie, în Capitală

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că astăzi, 24 octombrie, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de vânt și intensificări ale acestuia. În cursul zilei de astăzi vântul va avea o viteză de 55-70 de km/oră.
Instituția Prefectului Municipiului București a solicitat primăriilor de sector să dispună luarea măsurilor ce se impun pentru prevenirea apariției unor factori de risc ce pot afecta starea de normalitate a vieții social-economice a Capitalei.
De asemenea, a solicitat asigurarea continuității în furnizarea utilităților și a suplimentării, dacă este cazul, a echipelor de intervenție pentru remedierea eventualelor avarii.
Totodată, s-a menționat că dacă situația o va impune trebuie să se pună în aplicare prevederile Ordinului Prefectului nr. 495/2012 prin care, în cazul producerii unor fenomene meteorologice periculoase, centrele operative temporare ale Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență trebuie să se activeze în maximum o oră de la primirea avertizării.
Tot Instituția Prefectului menționează că dacă situația o va impune se va institui serviciul de permanență conform Ordinului Ministrului Administrației și Internelor nr. 736/2005.

Serviciul Presă
021.0318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti