Bucureștenii sunt așteptați și în acest an în parcul Titan, începând cu ora 19.30, la evenimentul „O noapte de 10” - Revelion 2017 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Bucureștenii sunt așteptați și în acest an în parcul Titan, începând cu ora 19.30, la evenimentul „O noapte de 10” - Revelion 2017

Primăria Sectorului 3 continuă tradiția Revelioanelor tematice, iar pentru acest an le-a pregătit bucureștenilor un Revelion de 10!, ce va avea loc în parcul Titan, începând cu ora 19.30.

Conceptul Revelionului 2017 organizat de Primaria Sectorului 3 are directă legatură cu publicul de nota 10 care participă în mod constant la evenimente și pentru care noul an va veni încărcat de energie și optimism. Denumit generic, „O noapte de 10” - Revelion 2017, își propune să adune laolaltă comunitatea Sectorului 3, deschisă și receptivă la actul cultural.

Reamintim că, Primăria Sectorului 3 a organizat în ultimii ani revelioane tematice, precum: „Umplem iarna de culoare”, „Revelion în jurul lumii” și „Noaptea albă a dorințelor”.

Pentru acest an organizatorii au alcătuit un spectacol complex, de-a lungul căruia vor performa 10 artiști: B.U.G. Mafia, Loredana, Vița de Vie, Annes, ROA, Leo Iorga & Pacifica, Blade Strings, Adriana Rusu, Mihai Margineanu & Band. Momentele de legătură dintre artiști vor fi realizate de Gabi Bălașa Percussion Group. Spectacolul va fi completat cu impresionante jocuri de lumini și focuri de artificii.

În premieră, publicul va avea posibilitatea de a se întâlni cu artiștii care concertează în seara de Revelion, toate detaliile legate de acest meet&greet urmând a se găsi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/evenimentesector3/.

Accesul publicului la eveniment este liber.

 

Serviciul Relații Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti