Calendarul înscrierilor la creșele din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Calendarul înscrierilor la creșele din Sectorul 3

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 anunță începerea înscrierilor la creșele din Sectorul 3, pentru anul școlar 2018-2019.
Din acest an înscrierile nu se vor mai face la creşe, iar cererile vor putea fi depuse la registratura DGASPC Sector 3 sau pe site-ul instituției.
Astfel, în data de 25 iunie va fi afişat, pe site-ul www.dgaspc3.ro și la sediul creșelor, numărul de locuri disponibile.
În perioada 02 – 13 iulie se vor putea depune cererile de înscriere on-line, pe site-ul www.dgaspc3.ro, unde va fi creată în acest sens o secțiune activă începând cu data de 02 iulie 2018, ora 9.00. De asemenea, cererile de înscriere vor putea fi depuse şi la registratura instituției din str. Parfumului 2-4 sau din bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14.
Analizarea cererilor se va face în perioada 16 - 20 iulie, iar în data de 23 iulie vor fi afișate, la sediul fiecărei creșe, listele cu numele copiilor admiși.
Dosarele pentru care au fost aprobate cererile de înscriere vor trebui depuse în perioada 24 – 31 iulie 2018, la sediul creșei respective.
Menționăm că au prioritate copiii ai căror părinți au domiciliul în Sectorul 3.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti