Cea de-a patra întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din Sectorul 3 se va desfășura joi, 20 decembrie - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Cea de-a patra întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din Sectorul 3 se va desfășura joi, 20 decembrie

Primăria Sectorului 3 îi așteaptă și joi, 20 decembrie, la întâlnirea săptămânală pe reprezentanții asociațiilor de proprietari, precum și persoanele fizice/juridice care desfășoară activități de administrare imobile.
Întâlnirea va avea loc la ora 16.00, în Sala Amiteatru de la Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” (șos. Mihai Bravu nr. 428). În această săptămână sunt programați reprezentanții asociațiilor de proprietari arondate străzilor:

- Buhuși
- Burdujeni
- Burebista
- Burniței
- Buteică Emanoil Marius
- C.F. Robescu
- Calea Călărașilor
- Calistrat Hogaș
- Câlnău
- Caloian Județu
- Calotești
- Călușarilor

În cadrul întâlnirii se vor oferi informații despre implementarea prevederilor Legii nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor, precum și soluții cu privire la problemele cu care se confruntă asociațiile de proprietari.
Relații suplimentare pot fi obținute de la numărul de telefon 021.318.03.23-28 int. 220 - Compartimentul Relații cu Asociațiile de Proprietari sau de la șef Serviciu Litigii Fiscale, Irina Iftimie-0758.246.536.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti