Comunicat de presă - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Comunicat de presă

În data de 22 decembrie, am sesizat organele de anchetă cu privire la o serie de nereguli constatate în cadrul Primăriei Sectorului 3. Astfel, am solicitat ca instituțiile abilitate ale statului să analizeze și să clarifice situația și, totodată, să dispună măsuri în consecință.
Concret, în data de 28.11.2017, la Primăria Sectorului 3, a fost înregistrată somația de plată cu numărul 128/28.11.2017, emisă de un birou de Executori Judecătorești, în dosarul de executare nr. 1208E/ 2017, debit încuviințat prin încheierea din data de 27.11.2017, în dosarul nr. 29165/301/2017 de Judecătoria Sectorului 3 București, solicitându-se plata sumei de 30.845.598,80 de lei, reprezentând debit pentru serviciile prestate de către operatorul de salubritate, conform facturilor fiscale, precum și a sumei de 369.158,50 de lei, cheltuieli de executare.
Sectorul 3 al Municipiului București a contestat măsura executării, considerând-o nelegală și netemeinică. În urma verificărilor, s-a constatat ca sumele facturate nu pot fi ordonanțate la plată, dat fiind că, la data înregistrării somației de plată, în buget, nu existau prevederi bugetare aprobate suficiente pentru acoperirea solicitării. Mai mult, facturile nu sunt însoțite de documente justificative care să ateste prestarea serviciilor sau/și a lucrărilor facturate în vederea acordării CFP.
Având în vedere cele menționate aștept un răspuns din partea organelor sesizate.

Primarul Sectorului 3,
Robert Negoiță


Serviciul Relații cu Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti