Concerte cu acces gratuit în Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Concerte cu acces gratuit în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 continuă și în acest weekend, în parcurile „Colțea” și „Alexandru Ioan Cuza”, evenimentele culturale organizate în aer liber.

Vineri, de la ora 20.30, locuitorii Sectorului 3 se vor întâlni în parcul „Alexandru Ioan Cuza”, la Foișorul de lemn, cu „Cobzality”. Tot aici, sâmbătă de la ora 18.00, va urca pe scenă Trupa Bazar, iar duminică buna-dispoziție va fi asigurată de Karpaten Show Band și Alexandra Ungureanu&Band.

De asemenea, iubitorii  muzicii clasice sunt așteptați, în parcul „Colțea”, sâmbătă și duminică, la ora 20.00, pentru a asculta concertele „Simfonii de vară”. Invitați în acest weekend să întrețină atmosfera sunt  Grupul vocal Acapella și Symphactory Cvintet.

Accesul publicului la „Stagiunea muzicală estivală” și „Simfonii de vară” este gratuit.

Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti