Concerte Diana Tudor&Alex Burcă, Laurențiu Guran&ASHA, Karpaten Band, Symphactory Cvintet și Sinfonia București, în parcurile din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Concerte Diana Tudor&Alex Burcă, Laurențiu Guran&ASHA, Karpaten Band, Symphactory Cvintet și Sinfonia București, în parcurile din Sectorul 3


Parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea din Sectorul 3 vor fi și în acest weekend locuri de întâlnire ale bucureștenilor cu artiști cunoscuți, ce vor aborda genuri muzicale și modalități de interpretare diferite.
Astfel, în această seară, de la ora 20.30, la foișorul de piatră din Parcul Alexandru Ioan Cuza publicul va asculta muzica interpretată de Diana Tudor&Alex Burcă. Swing-jazz, café-concert, musical sunt doar câteva dintre genurile muzicale interpretate de Diana Tudor la concertele din țară și străinătate. Alexandru Burcă este pianist la Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian. Vineri seară vocea Dianei Tudor, acompaniată la claviaturi de Alexandru Burcă, va încerca să câștige admirația publicului.
Tot în Parcul Alexandru Ioan Cuza, sâmbătă, 7 iulie, de la ora 18.00, vor aduce pe scenă cover-uri Laurențiu Guran&ASHA. Alegerea genului este justificată chiar de trupă, „pentru că o seară de cover-uri înseamnă trăiri diferite față de o seară cu o trupă de compoziție”. În plus, oamenii „au ocazia să audă live piesele cu care au crescut”, de exemplu Queen, Bon Jovi, Beatles, Elvis, Deep Purple sau Pink Floyd.
„Stagiunea muzicală estivală” (ediția a XIII-a) continuă duminică, 8 iulie, la ora 18.00, cu instrumentiștii de la Karpaten Band, ce vor ține distracția la cote maxime cu repertoriul lor de o diversitate remarcabilă.
De asemenea, iubitorii genului clasic sunt invitați în Parcul Colțea sâmbătă, 7 iulie, la un concert susținut de Symphactory Cvintet. Duminică, 8 iulie, orchestra Sinfonia București, sub bagheta dirijorului Florin Totan, va oferi publicului o suită de compoziții antrenante.
Accesul publicului la concerte este liber.
În cazul în care vremea nu va permite desfășurarea concertelor, acestea vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti