Concerte, expoziții și spectacole de teatru în parcurile Alexandru Ioan Cuza, Titan și Colțea - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Concerte, expoziții și spectacole de teatru în parcurile Alexandru Ioan Cuza, Titan și Colțea

Parcurile Alexandru Ioan Cuza și Titan vor găzdui în acest weekend o expoziție tehnică de intervenție militară, o zonă amenajată cu hamace pentru relaxare și un spectacol de teatru.
Astfel, sâmbătă, 19 august, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (intrarea din str. Liviu Rebreanu, platforma cu platani), bucureștenii vor putea vizita, între orele 17.00-21.00, o Expoziție tehnică de intervenție specifică. Aceasta este organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealu Spirii” București Ilfov cu ocazia aniversării a 173 de ani de la înființarea primei formațiuni de pompieri militari din București. În cadrul expoziției vor fi deschise ateliere de prezentare și lucru cu autospecialele de intervenție. Tot aici vor avea loc exerciții demonstrative de acordare a primului ajutor medical calificat, cu sprijinul personalului din cadrul Centrului de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență.
Totodată, Parcul Titan va găzdui sâmbătă, de la ora 17.00, evenimentul „La hamace”, organizat de Clubul Alpin Român și Urban Camping. Spațiile din apropierea scenei de lângă lac se vor transforma într-o zonă de relaxare neconvențională în aer liber prin amplasarea a 50 de hamace.
Sâmbătă seara, începând cu ora 19.00, în Parcul Titan (acces din str. Rotundă) Teatrul Masca va prezenta spectacolul „Zidul”, iar de la ora 20.00 va fi pusă în scenă piesa „Vânt de primăvară prin piersici”.
De asemenea, Primăria Sectorului 3 aduce și în acest weekend în cadrul stagiunii estivale din parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Colţea o varietate de stiluri muzicale.
Astfel, vineri, 18 august, de la ora 20.30, bucureștenii sunt așteptați în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la foișorul din capătul aleii principale, la un concert „Aquarelle”.
Un proiect fusion de chitară clasică, „Aquarelle” cuprinde influențe armonice din lumea jazz-ului, ritmuri latine, dar lasă loc și improvizației. Spectacolul abordează genul clasic vechi și contemporan, prin lucrările unor chitariști compozitori precum Assad, Pereira și Duplessy, dar și muzica modernă (Police).
Sâmbătă, 19 august, de la ora 18.00, publicul va putea asculta muzică veche românească sau aparținând altor popoare în interpretarea grupului vocal-instrumental „Trei parale”.
Acesta este format din tineri atrași de muzica veche specifică spațiului carpatic: Florin Iordan (fluiere, cobză) - etnomuzicolog la Muzeul Țăranului Român, Daniel Pop (voce, fluiere, percuție, drâmbă), Beatrice Iordan (voce, cobză) și Dinu Petrescu (percuție).
Tot în Parcul Alexandru Ioan Cuza, duminică, 20 august, de la ora 18.00, atmosfera va fi întreținută de fanfara „La Musica”, dirijor Marian Iamandi.
„Simfoniile de vară” se întorc în Parcul Colțea sâmbătă, 19 august, de la ora 20.00, cu un concert susținut de Cvartetul Passione, iar duminică, 20 august, de la aceeași oră, cu un proiect acustic prezentat de „Vița de vie”.

 

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti