Concerte pe toate gusturile în parcurile din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Concerte pe toate gusturile în parcurile din Sectorul 3

În parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Colţea evenimentele organizate de Primăria Sectorului 3 în cadrul „Stagiunii muzicale estivale” şi „Simfoniilor de vară” se succed weekend de weekend, cu invitaţi din toate genurile muzicale.

Astfel, mâine seară este rândul stilului indie pop, prin Lucia&Band, să încânte spectatorii din Parcul Alexandru Ioan Cuza (foişorul de pe aleea principală), începând cu ora 20.30. Lucia impresionează prin interpretare și timbrul vocal aparte, publicul fiind purtat încă de la primele note în atmosfera de poveste a pieselor ei. Povestea Luciei a început în 2011, cu o chitară și o cameră digitală. Între timp și-a promovat primul disc de studio, „Silence”, și va prezenta vineri publicului de la foișor un proiect acustic.

Tot în Parcul Alexandru Ioan Cuza, de la ora 18.00, sâmbătă vor aduce bună-dispoziția Marian Cleante și Taraful său, iar duminică Fanfara Angely’s va ține ritmul alert.

La o lună de la debutul ediției din acest an a „Simfoniilor de vară”, bucureștenii sunt așteptați și în acest weekend în Parcul Colțea. Iubitorii genului clasic se pot bucura încă de vineri, la ora 20.00, de muzica interpretată de Orchestra Sinfonia București, dirijor Florin Totan, într-un concert anunțat pentru data de 18 iunie, dar reprogramat mâine, 30 iunie.

Sâmbătă, de la ora 20.00, publicul se va întâlni cu Cvartetul Blade Strings, care promovează un sound avangardist, reușind să îmbine genul clasic cu muzica rock. Duminică, de la aceeași oră, va fi „Seara celor trei tenori”, când vor urca pe scenă Bucharest Ladies Orchestra, dirijor Ozana Barabancea, alături de Hector Lopez, Liviu Indricău și Alin Stoica.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti