Concertele „Simfonii de vară” vor începe din acest weekend la ora 19.30 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Concertele „Simfonii de vară” vor începe din acest weekend la ora 19.30

Din acest weekend concertele organizate în Parcul Colțea de Primăria Sectorului 3, în cadrul programului „Simfonii de vară”, vor începe la ora 19.30.
Sâmbătă, 16 septembrie, bucureștenii sunt așteptați în Parcul Colțea cu o jumătate de oră mai devreme decât în weekend-urile anterioare, să petreacă seara în compania Cvartetului „Bella Musica”. Tot de la ora 19.30, duminică, 17 septembrie, publicul se va putea întâlni cu membrii „Symphactory Cvintet”.
De asemenea, seria concertelor din cadrul „Stagiunii muzicale estivale” continuă în acest weekend în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Astfel, vineri, 15 septembrie, de la ora 20.30, la foișorul de piatră din parc va concerta „Ovidiu Niculescu Trio Acustic”. Genul muzical se schimbă sâmbătă, 16 septembrie, când atmosfera va fi întreținută în parc, de la ora 18.00, de Taraful „Marian Cleante”. Ritmul se păstrează alert și duminică, 17 septembrie, de la ora 18.00, invitată să asigure buna dispoziție fiind Fanfara „Angely’s”.

Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti