Concurs de scriere creativă pentru liceenii din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Concurs de scriere creativă pentru liceenii din Sectorul 3

Liceenii din Sectorul 3 se pot înscrie până vineri, 20 octombrie, la un concurs de scriere creativă, desfășurat în cadrul proiectului „Non-formal Creativ” susținut de Primăria Sectorului 3 și derulat de Asociația Culturală „Flower Power”.
Proiectul „Non-formal Creativ” se adresează elevilor care învață în liceele din Sectorul 3 sau care au domiciliul aici. Acesta se derulează în mai multe etape dintre care amintim realizarea unui manual de scriere creativă pentru elevi și a unui ghid de exerciții destinat profesorilor din licee. De asemenea, sunt organizate work-shop-uri în licee din Sectorul 3 și un concurs de texte de teatru inspirate din viața elevilor, precum și o tabără de creație în care se va lucra la realizarea unui moment de teatru bazat pe textele scrise și prezentarea acestuia.
Elevii înscriși în concurs vor putea participa cu o scenă de teatru scrisă chiar de ei, cele mai bune 30 de scene aducându-le autorilor participarea la work-shop-ul final al proiectului, în cadrul căruia va fi realizată o piesă de teatru lectură, bazată pe scenele premiate.
Atelierele de scriere creativă au loc în Liceul Bilingv „Decebal”, Liceul Teoretic „Dante Alighieri” și Școala Generală nr. 149, sub îndumarea unei echipe a Asociației „Flower Power”, care lucrează cu elevii înscriți în proiect.
Proiectul are ca partener Asociația „Teatrul Podul” și beneficiază de sprijinul D.G.A.S.P.C. Sector 3, care va promova proiectul în rândul copiilor aflați în evidență.
Tinerii interesați pot găsi detalii legate de regulamentul de participare la concurs accesând link-ul http://www.nonformalcreativ.com/.

Serviciul Relații Mass-media
presa@primarie3.ro
021.318.03.35

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti