Contribuabilii din Sectorul 3 își pot achita cu bonificație taxele și impozitele locale până la data de 31 martie - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Contribuabilii din Sectorul 3 își pot achita cu bonificație taxele și impozitele locale până la data de 31 martie

Primăria Sectorului 3 încasează începând de astăzi, 3 ianuarie, taxele și impozitele locale aferente anului 2018. Precizăm faptul că de la 1 ianuarie 2018 prin platforma www.ghiseul.ro a fost colectată suma de aproximativ 150.000 lei de la peste 700 de contribuabili din Sectorul 3.
Contribuabilii își pot achita până la data de 31 martie obligațiile fiscale cu bonificație în cuantum de 10% a sumelor datorate către bugetul local în cazul achitării integrale a taxelor și impozitelor aferente anului 2018.
Pentru plata impozitelor şi taxelor locale Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 pune la dispoziţia contribuabililor cele trei sedii situate în str. Sfânta Vineri nr. 32, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Câmpia Libertății nr. 36. Programul de lucru la sediile DGITL Sector 3 este următorul: luni, marţi, miercuri, vineri, de la 8.30 la 16.30, iar joi de la 8.30 la 18.30.
De asemenea, contribuabilii îşi pot achita obligaţiile fiscale şi la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3.
Reamintim că data de 31 martie este și termenul limită de depunere a rapoartelor de evaluare (ca anexă la declarația fiscală) pentru contribuabilii care dețin în proprietate clădiri cu destinație mixtă sau nerezidențială a căror evaluare a fost efectuată în 2018 de un evaluator autorizat. Rapoartele sunt necesare pentru stabilirea impozitului pe clădiri pentru anul 2018 și reflectă valoarea clădirii la data de 31.12.2017.

Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti