Copiii înscriși la „Pepiniera de talente 2018” au fost premiați de Primăria Sectorului 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Copiii înscriși la „Pepiniera de talente 2018” au fost premiați de Primăria Sectorului 3

Primăria Sectorului 3 i-a premiat în acest weekend pe copiii participanți la programul „Pepiniera de talente”.
„Pepiniera de Talente” este un program educațional care vizează aspectele vocaționale din educația copiilor, inițiat și finanțat de Primăria Sectorului 3, începând cu anul 2012.
Din acest an, structura programului a devenit modulară, astfel încât cei peste 3.000 de elevi înscriși în program au parcurs module de cursuri, urmate de evaluări succesive, iar din luna septembrie, cei peste 300 de elevi absolvenți ai cursurilor de inițiere și de nivel avansat au fost pregătiți în regim de performanță.
În perioada 14 – 16 decembrie 2018, elevii participanți la program, alături de instructorii lor, au prezentat publicului rezultatele proiectului, la sala Gloria din Sectorul 3.
Vineri, 14 decembrie, liceenii au prezentat un spectacol complex, cu lumini, umbre și tobe africane, intitulat „Poveste africană”, conceput de Florin Romașcu, Robert Magheți și Silvia Călin. De asemenea, au fost proiectate șapte scurtmetraje, producții realizate în cadrul atelierului multimedia.
Tot liceenii au lansat revista „Declic”, prima revistă produsă în cadrul atelierului de jurnalism, realizată sub îndrumarea jurnalistului Dan Gheorghe.
Un alt material produs în cadrul programului este broșura „Mițu și Azorel salvează Crăciunul”, realizată de participanții la atelierul de scriere creativă (clasele V-VIII), sub îndrumarea instructorului coordonator Nicoleta Codorean.
Sâmbătă, 15 decembrie, participanții la atelierele de teatru, muzică și dansuri au prezentat publicului momente artistice în premieră.
Spectacolul de teatru „La școală” și scurtmetrajul „Jurnal de puștoaică” au fost realizate de elevii claselor V-VIII, absolvenți ai modulelor de teatru și multimedia, sub coordonarea actriței Ioana Ginghină.
Momentele de dans au fost realizate de elevii claselor 0-VIII, sub coordonarea instructorului Adrian Oprea, de la Clubul de Dans Sportiv Davidans, iar spectacolele corului de copii din clasele 0-IV au fost realizate de absolvenții atelierului de muzică, sub coordonarea profesorului doctor Stela Guțanu.
Participanții la atelierul de muzică – trupe, soliști au evoluat în acest an pe scena din Parcul Titan, pe 22 septembrie, alături de trupa Voltaj, în cadrul evenimentului „#100șiLaMulțiAni”, dar și pe scena sălii Gloria, fiind pregătiți de instructorul Ayona Iordănescu, profesor la Voltaj Academy.
În cele trei zile ale galelor de excelență a „Pepinierei de talente 2018”, foaierul sălii Gloria a găzduit expozițiile de arte plastice și decoruri de Crăciun realizate în cadrul atelierului de îndemânare.
Programul a fost oferit elevilor gratuit de către Primăria Sectorului 3 cu scopul promovării de noi activități și deprinderi, fiind gândit ca o alternativă constructivă în ceea ce privește educația, precum și petrecerea timpului liber.


Serviciul Presă
021.0318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti